سایه‌های ترس در تبریز | استرس تراکتور در هفته‌های باقی مانده فرامرز ظلی درگذشت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) تبریز آماده جشن قهرمانی در اهواز می‌شود واکنش افشین پیروانی به احضار از سوی کمیته اخلاق قهرمانی تراکتور آرزوی یک استقلالی سیاست‌گذاری غلط در کمیته داوران فدراسیون فوتبال، نتیجه استفاده از افراد بی‌تجربه رحمتی با شکست استقلال و پرسپولیس دوباره احیا شد پایان جشنواره ورزشی رمضان | تأکید مسئولان بر تشکیل تیم لیگ‌برتری در مشهد + فیلم ساز ناکوک پرسپولیس؛ قهرمانی پَر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: حیف است این شورونشاط اجتماعی مقطعی باشد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: ورزش یکی از سیاست‌های اصلی شورای ششم است رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: جام رمضان مشهد باید در سطح ملی ثبت شود «املاک امیرثابتی» قهرمان فوتسال جام رمضان مشهد شد + فیلم پخش زنده بازی شمس آذر و پرسپولیس (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| پایان رویای قهرمانی؟ ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه و فیلم خلاصه بازی فوتبال ساحلی ایران و عمان در فینال آسیا(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| قهرمانیم، مثل همیشه! غیبت دو مدافع کلیدی استقلال مقابل تراکتور| چشمی مصدوم، سیلوا محروم استقلال مقصد بعدی علی خطیر؟ کار بزرگ شهرداری در جام رمضان؛ کشف استعداد‌های ناب در فوتبال خیابانی
سرخط خبرها

آی تی سی مسعود جوما نرسید | مشکل بدنی‌ هم دارد

  • کد خبر: ۳۰۴۸۳۸
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۵
آی تی سی مسعود جوما نرسید | مشکل بدنی‌ هم دارد
بازیکن جدید استقلال به دلیل نداشتن آی تی سی و همچنین نا آمادگی قادر به همراهی تیمش در بازی با مس کرمان نیست
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود جوما یا مسعود جمعه بازیکنی استقلال که به تازگی به استقلال آمده است. این بازیکن کنیایی، اما قادر به همراهی استقلال در بازی با مس کرمان نیست. جوما با کمبود آمادگی بدنی مواجه است و شرایط بازی مقابل رقیب استقلال در جام حذفی را ندارد.

از سویی گفته می‌شود باشگاه عربستانی که پیش‌تر این بازیکن را در اختیار داشت، مجوز حضورش را صادر نکرده است. البته اگر از یک بازه زمانی مشخص عبور کنیم، باشگاه استقلال می‌تواند راسا اقدام به صدور‌ای تی سی این بازیکن کند و مشکلی از این بابت وجود ندارد.

موسیمانه درباره وضعیت این بازیکن توضیحاتی داده که نشان دهنده مشکلات او است: «او مدت زمانی بازی نکرده بود، اما به دلیل آزاد بودنش توانستیم این بازیکن را جذب کنیم. نیازی نبود تا ژانویه صبر کنیم تا پس از آزاد شدن، با این بازیکن قرارداد ببندیم. بازیکنانی که الان آزاد هستند، به این خاطر است که در ماه ژوئن با هیچ تیمی قرارداد نداشتند. شرایط جمعه هم به این شکل بود. یعنی در شش ماه اخیر در شرایط مسابقه نبوده و از یک مصدومیت به ما ملحق شده است.  یک جای خالی برای بازیکن خارجی داشتیم و توانستیم جمعه را جذب کنیم. به دلیل آزاد بودن، خیلی سریع با وی قرارداد بستیم. نفراتی که در این موقع از فصل جذب می‌شوند، از لحاظ بدنی در شرایط ایده‌آلی نیستند، اما جمعه بازیکن خوبی است. بی‌دلیل با او قرارداد نبستیم بلکه این بازیکن را می‌شناختیم.

ابتدا باشگاه باید برای بازی کردن جمعه به من چراغ سبز نشان بدهد برای بازی دادن به او  اول نیاز به چراغ سبز باشگاه دارم و باید به من اعلام کنند می‌توانیم از او استفاده کنیم، اما هنوز خیلی آماده نیست. لحظه‌ای که باشگاه اعلام کند می‌توانیم از جمعه استفاده کنیم تازه باید بررسی کنم که او می‌‎تواند چند دقیقه بازی کند. فعلا فقط تمرین می‌کند.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->