نتیجه و ویدیو خلاصه بازی ایران و روسیه(۱۸ مهر ۱۴۰۴)| باز هم شکست برای امیرخان فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور پخش زنده بازی دوستانه ایران و روسیه (۱۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نصرالله عبداللهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان پخش زنده مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ (۱۹ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا
سرخط خبرها

آی تی سی مسعود جوما نرسید | مشکل بدنی‌ هم دارد

  • کد خبر: ۳۰۴۸۳۸
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۵
آی تی سی مسعود جوما نرسید | مشکل بدنی‌ هم دارد
بازیکن جدید استقلال به دلیل نداشتن آی تی سی و همچنین نا آمادگی قادر به همراهی تیمش در بازی با مس کرمان نیست
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود جوما یا مسعود جمعه بازیکنی استقلال که به تازگی به استقلال آمده است. این بازیکن کنیایی، اما قادر به همراهی استقلال در بازی با مس کرمان نیست. جوما با کمبود آمادگی بدنی مواجه است و شرایط بازی مقابل رقیب استقلال در جام حذفی را ندارد.

از سویی گفته می‌شود باشگاه عربستانی که پیش‌تر این بازیکن را در اختیار داشت، مجوز حضورش را صادر نکرده است. البته اگر از یک بازه زمانی مشخص عبور کنیم، باشگاه استقلال می‌تواند راسا اقدام به صدور‌ای تی سی این بازیکن کند و مشکلی از این بابت وجود ندارد.

موسیمانه درباره وضعیت این بازیکن توضیحاتی داده که نشان دهنده مشکلات او است: «او مدت زمانی بازی نکرده بود، اما به دلیل آزاد بودنش توانستیم این بازیکن را جذب کنیم. نیازی نبود تا ژانویه صبر کنیم تا پس از آزاد شدن، با این بازیکن قرارداد ببندیم. بازیکنانی که الان آزاد هستند، به این خاطر است که در ماه ژوئن با هیچ تیمی قرارداد نداشتند. شرایط جمعه هم به این شکل بود. یعنی در شش ماه اخیر در شرایط مسابقه نبوده و از یک مصدومیت به ما ملحق شده است.  یک جای خالی برای بازیکن خارجی داشتیم و توانستیم جمعه را جذب کنیم. به دلیل آزاد بودن، خیلی سریع با وی قرارداد بستیم. نفراتی که در این موقع از فصل جذب می‌شوند، از لحاظ بدنی در شرایط ایده‌آلی نیستند، اما جمعه بازیکن خوبی است. بی‌دلیل با او قرارداد نبستیم بلکه این بازیکن را می‌شناختیم.

ابتدا باشگاه باید برای بازی کردن جمعه به من چراغ سبز نشان بدهد برای بازی دادن به او  اول نیاز به چراغ سبز باشگاه دارم و باید به من اعلام کنند می‌توانیم از او استفاده کنیم، اما هنوز خیلی آماده نیست. لحظه‌ای که باشگاه اعلام کند می‌توانیم از جمعه استفاده کنیم تازه باید بررسی کنم که او می‌‎تواند چند دقیقه بازی کند. فعلا فقط تمرین می‌کند.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->